Benvingut a Co-creacionShop.

A l'utilitzar Co-creacionShop, accepta la recollida, emmagatzematge i ús de la informació personal de conformitat amb la Llei. Llegeixi Política de privacitat.

La creació d'un compte a Co-creacionShop es realitza automàticament en el moment de fer la primera comanda. S'exigeix ​​una contrasenya per accedir al compte. Si l'ha oblidat, premi sobre Ha oblidat la seva contrasenya?

Tots els nostres productes tenen inclòs l'IVA en el preu. Les despeses d'enviament a nivell nacional i internacional tenen tres trams en funció del pes de l'enviament éssent el pes màxim de 2 kg.

A la fi de la compra, si l'import de la comanda supera els 200€ (exclosos impostos i cost de l'enviament), pot aconseguir l'enviament gratuït.

El pagament es realitza a través de transferència bancària.

El producte s'envia, generalment, a través del servei de correus, com a carta certificada.

Per a l'enviament internacional, si us plau, poseu-vos en contacte amb pren@qualitatdevida.com per obtenir informació del cost de l'enviament a la destinació en concret.

Qualsevol producte es pot tornar si està en perfectes condicions i amb el seu embalatge original precintat. Per procedir a la devolució cal notificar-ho abans a pren@qualitatdevida.com i reenviar el producte abans dels 7 dies des de la recepció del mateix. Les dades de devolució figuren a la pàgina de l'Avís legal.

Les despeses de devolució són a càrrec del client, excepte un error en l'enviament del producte.

Un cop rebut i comprovat el perfecte estat del producte procedirem a la devolució de l'import íntegre, si el seu estat és el correcte.

Si la causa de la devolució fos defecte del producte, s'enviarà de nou el producte en perfectes condicions sense cap cost addicional.

Si la causa de la devolució és que ha observat danys en el moment del lliurament per causa del transport, faci-ho constar en el moment de la recepció i poseu-vos en contacte amb nosaltres. Tramitarem la recollida del producte defectuós i l'enviament d'un de nou sense cap cost.