Fruit de la connexió establerta amb l'Univers en moments de meditació, hem desenvolupat tot un material canalitzat que contribueix a facilitar la manifestació del Ser en les accions del dia a dia. Agraïm a l'Univers la seva confiança i mostrem les CO-CREACIONS fetes a partir de la informació que rebem.

Textos canalitzats

Els textos transmeten informació per facilitar el procés evolutiu en el qual estem tots immersos. Tenen com a objectiu facilitar el canvi cap a una nova manera de comprendre la Vida i manifestar al Ser que tots acollim en el nostre interior. Així, amb la seva lectura diària, podem mantenir-nos en una vibració més harmònica amb la vibració de l'Univers.

Imatges vibracionals

Totes les imatges es creen en moments de treball interior, en el "no fer", i prenen forma en moments tranquils, estant en el present. Així, conscientment, es pot escoltar el seu so i veure el seu color més transparent. Cada forma ha de tenir la mida exacta, anomenada proporció divina prenent com a patró el nombre d'or (nombre àuric o fi=1,6180339... cm), i cada pinzellada porta la quantitat de color que necessita. Davant el paper o el llenç en blanc i partint del punt central es crea una esfera en l'espai, un cercle en el pla, on l'energia es materialitza.

Per a les comandes d'imatges personalitzades, el termini de lliurament, és de 15 a 30 dies. La imatge es comença a co-crear en el moment de rebre la comanda.