La Paradeta

Des del dia 1 d’abril ens trobareu, en hores convingudes, a l’Edifici del Seminari de Vic, 2a planta, Local 11, on tindrem tot el material de La Paradeta. Per contactar amb nosaltres, Natxi – Joan, podeu fer-ho amb les dades que figuren a la nostra pàgina qualitatdevida.com, on hi ha tota la informació sobre el nostre projecte.

Desde el día 1 de Abril nos encontraréis, en horas concertadas, en el Edificio del Seminario de Vic, 2ª planta, Local 11, donde tenemos todo el material de “La Paradeta”. Para contactar con nosotros, Natxi – Joan, podéis hacerlo con los datos que figuran en nuestra página qualitatdevida.com, donde está toda la información sobre nuestro proyecto.

Tot el que podeu trobar a La Paradeta es pot enviar per correu ordinari, com a paquet postal. Podeu adreçar un correu-e a la Natxi amb el què voleu i, ella es posarà en contacte amb vosaltres per confirmar-ho.

Todo lo que pódeis encontrar en La Parada se puede enviar por correo ordinario, como paquete postal. Pódeis dirigir un correo electrónico a Natxi con lo que deseáis y, ella se pondrá en contacto con vosotros para confirmarlo.

LES IMATGES VIBRACIONALS PERSONALITZADES


ELS LLIBRETS AUTOEDITATS:

LA TRILOGIA GRAN PARADÍS

DESDE, PARA Y CON EL CORAZÓN (KIRKITEÉ)

PEQUEÑOS RELATOS PARA GRANDES NIÑOS (Las 5 vocales, los 7 sonidos, las 9 cajitas, los 11 nudos y los 13 pasos)

DESDE, PARA Y CON LA LUZ (NASHINASHITEÉ)


LES TRÍADES, MÉS QUE UN PASSATEMPS


ELS MEDALLONS “FORNEJATS”


CΔPSULES D’AMOR I LLUM, SUPLEMENT VITAL

Presentació de les càpsules
Presentació de les càpsules

Com a novetat us presentem les CΔpsules d’Amor i Llum, una proposta de treball interior, temps mínim de pràctica 40 dies. Requereix poc temps, però sí constància.

Contenido específico de los componentes
Contenido específico de los componentes

Como novedad os presentamos las CΔpsules d’Amor i Llum, una propuesta de trabajo interior, tiempo mínimo de práctica 40 días. Requiere poco tiempo, pero sí constancia.


Si ara ja teniu clar què voleu, envieu un missatge a la Natxi.

Si ahora, ya tenéis claro lo que queréis, pódeis enviar un mensaje a Natxi.