Primera visita

66,12 €

Temps 1:30 hores

L'entrevista amb la persona, en la primera visita, permet enfocar-nos en el tema o temes prioritaris en aquest moment i actuar des de diferents vies de treball conjunt per recuperar l'equilibri i l'harmonia. Treball conjunt, en diferents vessants, per trobar les solucions que millor s'adaptin a la persona. Pot escollir-se presencial o a distància a través de Skype, Jitsi o vídeo/trucada de WhatsApp.

A la primera visita segons les necessitats detectades, portem a terme teràpies energètiques o la kinesiologia. Compartint amb la persona les solucions que pot aportar cadascuna, a més de les vies de treball conjunt.

Personalització del producte

No oblideu desar la vostra personalització per poder afegir-la al carro
  • 250 car. màxim
Quantitat

Atendre l'exposició del desequilibri o desequilibris que es plantegin, analitzant l'origen o orígens dels mateixos, reflexionant sobre les derivades que comporten i proposant possibles vies per resoldre'ls des de l'arrel. Sempre en un sentit holístic i, el més important de tot, amb el compromís i la participació activa de la persona.

La primera visita està recolzada amb pràctiques energètiques per recuperar el benestar, a l'espera desactivar el factor o factors que estan provocant el desequilibri i així optar a una solució definitiva.

1010

Especificacions

Composició
Resum per escrit, si és necessari

També li podria agradar