Kinesiologia

49,59 €

Temps 1:30 hora

L'entrevista prèviafacilita enfocar-nos en el tema prioritari en aquest moment. Pot escollir fer-se presencial o a distància, a través de Skype, Jitsi o de vídeo/trucada de WhatsApp.

Si és a distància, en la sessió de kinesiologia, el terapeuta s'usa coma receptor de l'energia de la persona establint un diàleg amb el seu inconscient, en forma d'estímuls físics, verbals i mentals, que tenen una resposta binària: si o no. Després de descobrir la causa o causes de l'estrès, en la mateixa sessió, es porten a terme les correccions necessàries per tornar a la postura natural del cos, facilitant el seu bon funcionament.

Personalització del producte

No oblideu desar la vostra personalització per poder afegir-la al carro
  • 250 car. màxim
Quantitat

La Kinesiologia és un mètode terapèutic que s’enfoca en les persones. Cada un de nosaltres és una base de dades relacional que respon a estímuls diversos, tant mentals, com verbals o físics, gràcies als quals es pot llegir on s’ubica la informació d’estrès. Aquesta informació pot allotjar-se en un òrgan, una glàndula, una articulació del cos físic, un txakra o l’aura del cos energètic.

La sessió facilita, a la persona, viure en unitat i coherència entre el que pensa, diu i fa, recuperant l’estat de benestar natural que el permet gaudir de la vida sense estrès. Tot i que al llarg de la història ha evolucionat, a aquest estat de qualitat de vida, en diem salut.

1012

Especificacions

Composició
Resum per escrit, si és necessari

També li podria agradar