Teràpia a 4 mans

33,06 €

Temps 1 hora

La conversa prèvia facilita enfocar-nos en el tema o temes prioritaris per a la persona, en aquest moment i a aportar solucions des de diverses vessants. Es pot escollir presencial o a distància a través de Skype, Jitsi o de vídeo/trucada de WhatsApp.

La teràpia energètica a 4 mans ens permet incorporar a la teràpia, l'energia femenina i l'energia masculina en el mateix moment, facilitant a la persona recuperar l'equilibri i l'harmonia. El treball es fa sobre els diferents cossos (físic, mental, emocional i espiritual) principals centres i fluxos energètics del cos, connectats directament a tots els sistemes i òrgans.

Personalització del producte

No oblideu desar la vostra personalització per poder afegir-la al carro
  • 250 car. màxim
Quantitat

L'impuls que es dóna als principals centres i fluxos energètics els connecta amb el camp d'informació de la persona i trasllada tota aquesta informació al cos físic. Potenciant el bon funcionament dels òrgans, les glàndules i els diferents sistemes, experimentant un major benestar que es manifesta en una ment més clara, unes emocions més equilibrades i una connexió més propera a la seva essencia.

1011

Especificacions

Composició
Resum per escrit, si és necessari

També li podria agradar