Desde, para y con la Luz_Nashinashiteé_PDF

5,77 €

Compilació de petites reflexions per al dia a dia. Tota la informació transmesa en meditació ofereix una nova manera de comprendre l'experiència de la vida a la Terra.

Et proposem una manera diferent d'utilitzar el llibret i et convidem a obrir-lo a l'atzar i deixar que l'Univers parli. En la descripció hi ha un fitxer adjunt per llegir un fragment.

Un cop efectuat el pagament, s'envia l'enllaç de descàrrega de l'arxiu. Els llibres en PDF sempre conserven el mateix aspecte. És a dir, no s'adaptaran a la pantalla ni s'autopaginaran. Els elements es mantindran en el mateix lloc, encara que es llegeixin en diferents dispositius. El document admet notes i marcadors, si el lector ho necessita.

Quantitat

Nashinashiteé, un altre fruit de l'Univers, fa una escolta silenciosa de les teves necessitats i t'ajuda a trobar la comprensió de l'experiència que estàs vivint o bé directament la resposta a la teva pregunta. Pregunta que moltes vegades no cal formular, l'Univers ja la coneix.

Amb el Kirkiteé ens hem sincronitzat amb el batec universal, ara, Nashinashiteé, la imatge de la portada, ens apropa a la Llum. Deixem-nos penetrar per la Llum. Ens ajudarà a comprendre les experiències des d'aquesta nova Llum.

0004E

Especificacions

Mida
13 x 13 cm

Descarregar

Ejemplos de textos

Descarregar (159.7k)

També li podria agradar