Trilogia Gran Paradís_PDF

8,65 €

La Trilogia Gran Paradís és una trilogia que enllaça el nostre món interior amb la Terra i l'Univers. Combina en cada un dels llibres: la poesia, el text narratiu i l'aforisme. Il·lustrats amb imatges vibracionals, la visualització de les quals realitza un treball energètic benèfic en el lector, connectant-lo amb el seu Ser d'Amor i Llum. En la descripció hi ha un fitxer adjunt per llegir un fragment.

Un cop efectuat el pagament, s'envia l'enllaç de descàrrega de l'arxiu. Els llibres en PDF sempre conserven el mateix aspecte. És a dir, no s'adaptaran a la pantalla ni s'autopaginaran. Els elements es mantindran en el mateix lloc, encara que es llegeixin en diferents dispositius. El document admet notes i marcadors, si el lector ho necessita.

Quantitat

El llibret de la vida després de la mort (AQUEST GRAN PARADÍS), amb tretze poemes i tretze imatges que descriuen amb detall la vida en el gran paradís. Hi ha qui ha vist en ell, la mort de l'Ego, la vida després de la vida, la vida quan un es va a el Cel, ...

El llibret de la vida a la nova Terra (ESE GRAN PARADÍS), amb tres textos curts que fonamenten la nova vida en la respiració, l'alimentació i la meditació, sempre des del Cor. És un recordar per comprendre el que realment som i que només depèn de nosaltres que la nova vida a la Terra sigui possible aquí i ara.

El llibret de la vida més enllà de l'Univers (AQUELL GRAN PARADÍS), amb tretze aforismes i tretze imatges que ens apropen al Tot. Aforismes que es referencien a principis universals.

0001Ec

Especificacions

Mida
13 x 13 cm

Descarregar

Mostra del segon llibre

Descarregar (28.01k)

També li podria agradar