Desde, para y con la Magia

9,62 €

Compilació de petites reflexions per al dia a dia. Tota la informació transmesa en meditació ofereix una nova manera de comprendre l'experiència de la vida a la Terra.

Et proposem una manera diferent d'utilitzar el llibret i et convidem a obrir-lo a l'atzar i deixar que l'Univers parli. En la descripció hi ha un fitxer adjunt per llegir un fragment.

Quantitat

Ytrionteé, un nou fruit de l'Univers, fa una escolta silenciosa de les teves necessitats i et ajuda a una major comprensió de l'experiència que estàs vivint o bé directament et dóna la resposta a la teva pregunta. Pregunta que moltes vegades no cal formular, l'Univers ja la coneix.

Amb el Kirkiteé ens hem sincronitzat amb el batec universal, amb Nashinashiteé ens hem deixat penetrar per la Llum. Ara, amb Ytrionteé, la imatge de la portada, incorporem la Màgia a la nostra vida. Aquesta imatge representa l'obertura a les 8 direccions, a l'abundància de la vida. Confiem en la vida, hi ha abundància per a tots i només arriba si ens obrim a la Màgia.

0005

Especificacions

Mida
13 x 13 cm

Descarregar

Visualizacion de textos

Descarregar (189.15k)

També li podria agradar