Trilogia gran paraíso_PDF

8,65 €

La Trilogía Gran Paraíso és una trilogia que enllaça el nostre món interior amb la Terra i l'Univers. Combina en cada un dels llibres: la poesia, el text narratiu i l'aforisme. Il·lustrats amb imatges vibracionals, la visualització de les quals realitza un treball energètic benèfic en el lector, connectant-lo amb el seu Ser d'Amor i Llum. En la descripció hi ha un fitxer adjunt per llegir un fragment.

Un cop efectuat el pagament, s'envia l'enllaç de descàrrega de l'arxiu. Els llibres en PDF sempre conserven el mateix aspecte. És a dir, no s'adaptaran a la pantalla ni s'autopaginaran. Els elements es mantindran en el mateix lloc, encara que es llegeixin en diferents dispositius. El document admet notes i marcadors, si el lector ho necessita.

Quantitat

El librito de la vida después de la muerte (ESTE GRAN PARAÍSO), amb tretze poemes i tretze imatges que descriuen amb detall la vida en el gran paradís. Hi ha qui ha vist en ell, la mort de l'Ego, la vida després de la vida, la vida quan un es va a el Cel, ...

El librito de la vida en la nueva Tierra (ESE GRAN PARAÍSO), amb tres textos curts que fonamenten la nova vida en la respiració, l'alimentació i la meditació, sempre des del Cor. És un recordar per comprendre el que realment som i que només depèn de nosaltres que la nova vida a la Terra sigui possible aquí i ara.

El librito de la vida más allá del Universo (AQUEL GRAN PARAÍSO), amb tretze aforismes i tretze imatges que ens apropen a el Tot. Aforismes que es referencien a principis universals.

0001Ee

Especificacions

Mida
13 x 13 cm

Descarregar

Una muestra del primer libro

Descarregar (89.99k)

També li podria agradar