• Nou

E-Kalendari kairós_PDF

7,44 €

Al Kalendari hi representem el temps kairós. Segons els antics grecs el concepte de temps tenia tres representacions: Cronos per al temps quantitatiu, lineal i cronològic, Aion per al temps il·limitat i etern i kairós per al temps momentani de qualitat, oportú i suprem. Així doncs, caldrà tenir-ho present en cada nova acció que portem a terme.

Sentir el temps kairós, dins d’un mateix, significa aquest any, experimentar la pentalfa.

Un cop efectuat el pagament, s'envia l'enllaç de descàrrega de l'arxiu en PDF, conservant el mateix aspecte. És a dir, no s'adaptaran a la pantalla ni s'autopaginaran. Els elements es mantindran en el mateix lloc, encara que es llegeixin en diferents dispositius. El document admet notes i marcadors, si el lector ho necessita.

Quantitat

Enhorabona! Comencem una nova acció. L'any 2021 de l'era cristiana. Des del punt de vista numerològic suma 5 i es pot representar en una pentalfa, símbol de l’home de Vitrubi de Leonardo da Vinci. Aquesta figura ens remet al Renaixement, on l’home creatiu se sentia part de la Terra (quadrat) i de l’Univers (cercle). Us convido a ser creatius i portar a terme una nova acció que permeti INCORPORAR la part subtil de l’existència per responder a la pregunta qui sóc?.

Sóc una pentalfa construïda a partir de 4 elements com a simbols universals i un cinqué que els sustenta. Aquest any, els 4 elements clàssics: el Foc, la Terra, l’Aigua, l’Aire, s’uneixen en una nova acció facilitant l'INCORPORACIÓ de l’Èter en la nostra existència. Cal saber que s’anomena Èter a la quinta essència o part més subtil d’una substància. Aquest 2021 és una gran oportunitat per INCORPORAR aquesta pentalfa i seguir evolucionant. Gràcies a la pràctica de la comprensió amorosa, els 5 elements s’accionen conjuntament per fer-nos més conscients i lliures.

0051E

Especificacions

Mida
30 x 30 cm

També li podria agradar