Kalendari kairós

12,40 €

Al Kalendari hi representem el temps kairós. Segons els antics grecs el concepte de temps tenia tres representacions: Cronos per al temps quantitatiu, lineal i cronològic, Aion per al temps il·limitat i etern i kairós per al temps momentani de qualitat, oportú i suprem. Així doncs, caldrà tenir-ho present en cada nova acció que portem a terme.

Sentir el temps kairós, dins d’un mateix, significa aquest any, escollir i portar a terme nous propòsits, en benefici de tots.

Quantitat

Enhorabona! Comencem amb nous propòsits l’any 2023 de l’era cristiana. Des del punt de vista numerològic, el 2023 suma 7, un número màgic. El 7 és el resultat del número 3 (el triangle) i el número 4 (el quadrat), la unió de l’energia i la matèria. La simbologia del 7 es va obtenir, probablement, fa 2.000 anys, a partir de l’observació del cel i la identificació dels set planetes visibles: el Sol, la Lluna, Mercuri, Venus, Mart, Júpiter i Saturn. Aquest septenari d’esferes celestes és el responsable de donar nom als 7 dies de la setmana. Vols conèixer el significat de cada esfera i com influencien en la Mare Terra i nosaltres?
D’altra banda, el número 7 es pot representar amb una estrella de set puntes o heptagrama, un arquetip de protecció amorosa i victòria. Una energia de confiança que ens acompanya per tenir èxit en tot allò que ens proposem. Per això, aquest any t’animem, cada dia, i cada mes, a portar a terme propòsits en benefici teu, de tots i tot.
Propòsit vol dir tenir la voluntat de fer o no fer una acció.

0051

Especificacions

Composició
Paper
Mida
30 x 30 cm
Nou producte

També li podria agradar