"Canalons" d'Amor i Llum

12,40 €

A la imatge veiem 2 unitats del producte.

18 SUGGERIMENTS PER DESPERTAR EL SENTIR i compartir en la sobretaula, mentre prenem una bona infusió, quan ens volem reunir amb familiars, companys i amics. Especialment en dates assenyalades.

En el cas d'aquest producte les matèries del farciment s'escullen a l'atzar.

Per escollir diferents idiomes, seleccioni l'idioma i afegeixi'l a la cistella, amb les unitats que vulgui de cada un.

Idioma
Quantitat

Cada "canaló" està farcit amb una canalització que fa a la temàtica de la que tracta i també, amb una proposta pràctica per experimentar en nosaltres mateixos el seu benefici.

Exemple del "canaló" del MOVIMENT:

Text canalitzat: Si estem en equilibri i en harmonia, el moviment sincopat entre els nostres òrgans s'entrellaça de forma natural i no comporta cap desgast energètic, perquè es compensa. Si no estem d'acord amb aquest moviment, els desequilibris impedeixen el bon funcionament de tot el nostre cos i ens allunyem cada vegada més del benestar. És una senyal d'alarma a la qual hem de respondre.

Proposta pràctica: Si sents que has perdut el ritme en el teu moviment, atura't. Respira, sent i recupera el teu ritme natural. Deixa que tot estrès, tota tensió, tota pressa surti pels teus peus i lliura-ho a la Terra. Ella sap millor que tu com gestionar-ho. Un cop buit, omple aquest buit amb energia nova, renovada que t'arriba del Cel i disposa't a experimentar de nou el benestar. Així, qualsevol senyal d'alarma es desactiva.

0021e

Especificacions

Composició
Paper i safata de ceràmica

També li podria agradar