"Canalons" d'Amor i Llum_safata 2

12,40 €

A la imatge veiem 2 unitats del producte.

18 SUGGERIMENTS PER DESPERTAR EL SENTIR i compartir en la sobretaula, mentre prenem una bona infusió, quan ens volem reunir amb familiars, companys i amics. Especialment en dates assenyalades.

Llistat de les matèries del farciment d'aquesta safata 2:

L'Alegria L'Empoderament L'Ocupació
L'Harmonia L'Expansió El Patró Original
El Benestar L'Expressió La Porta
La Comprensió La Infinitud La Salut
La Confiança La Llibertat La Transició
La Creativitat El Moviment La Unificació


Per escollir diferents idiomes, seleccioni l'idioma i afegeixi'l a la cistella, amb les unitats que vulgui de cada un.

Idioma
Quantitat

Cada "canaló" està farcit amb una canalització que fa a la temàtica de la que tracta i també, amb una proposta pràctica per experimentar en nosaltres mateixos el seu benefici.

Exemple del "canaló" de l'EXPRESSIÓ:

Text canalitzat: Siguis on siguis. Siguis qui siguis, en el moviment s'origina l'existència. Sense el moviment, sense el batec, mínima expressió del moviment, no hi ha vida. La vida tal com, nosaltres, la percebem. El moviment intern és el que genera el moviment extern, essent aquest últim, l'expressió de tot pensament, tota emoció, tota paraula i tota acció nostra. Intencionadament sincronitzarem nostre batec amb l'Amor.

Proposta pràctica: Si sents que has perdut el poder de l'expressió o, el que és el mateix, de mostrar-tal com ets, situa't mentalment en el punt zero on tot és Amor. Des d'aquest punt respira lliurement i mou-te, també, lliurement. És en aquesta permissió basada en l'Amor cap a un mateix que el moviment és original i sanador. Mou-te uns minuts més, des d'aquest punt i després sent el teu poder. Segur que ha renascut.

0023e

Especificacions

Composició
Paper i safata de ceràmica

També li podria agradar