"Canalons" d'Amor i Llum_safata 1

12,40 €

A la imatge veiem 2 unitats del producte.

18 SUGGERIMENTS PER DESPERTAR EL SENTIR i compartir en la sobretaula, mentre prenem una bona infusió, quan ens volem reunir amb familiars, companys i amics. Especialment en dates assenyalades.

Llistat de les matèries del farciment d'aquesta safata 1:

L'Abundància La Decisió L'Observació
L'Amor L'Encaix L'Oportunitat
L'Autogestió L'Experiència El Respecte
La Compassió La Immortalitat La Torsió
La Connexió La Justícia La Transcendència
La Contemplació La Llum La Vida


Per escollir diferents idiomes, seleccioni l'idioma i afegeixi'l al carro, amb les unitats que vulgui de cada un.

Idioma
Quantitat

Cada "canaló" està farcit amb una canalització que fa a la temàtica de la que tracta i també, amb una proposta pràctica per experimentar en nosaltres mateixos el seu benefici.

Exemple del "canaló" de l'ABUNDÀNCIA:

Text canalitzat: L'abundància com qualsevol altra expressió de l'Univers és una vibració. Vibrar en l'abundància és materialitzar tot el necessari per permetre'ns gaudir d'aquesta experiència de vida. Però l'abundància dels nous temps no està en lo material sinó en lo subtil. Demanem per a la Humanitat la veritable abundància, la qual permeti a tots viure aquí i ara en el gran paradís, lloc del gaudi i de l'alegria.

Proposta pràctica: Si sents que has perdut l'abundància, pregunta't en quina vibració cavalques. Agafa paper i llapis i escriu els teus pensaments i les teves paraules més habituals, les que et representen davant els altres. Busca el seu veritable significat en tu. Descobriràs que sovint la teva vibració no es correspon a la de l'abundància. A partir d'aquesta llista de pensaments i paraules crea una nova llista amb el què et falta integrar en tu.

0022e

Especificacions

Composició
Paper i safata de ceràmica

També li podria agradar